Archief voor februari, 2012

Hoe zie jij de formatie en opstelling graag?

Gepost door Martin red. maandag 27 februari 2012 | 23:45 uur

Vanochtend lazen we in het Dagblad van het Noorden dat Pieter Huistra zelf eens in de spiegel moest kijken. In plaats van alles bij de spelers neerleggen, misschien wel een andere formatie gebruiken. Hoe zie jij de formatie en opstelling graag?

Lees verder »

Clubnieuws

Training(foto’s) maandagmiddag: hiep hiep hoera!

Gepost door Martin red. maandag 27 februari 2012 | 17:48 uur

Op het TCN trainingsveld werd vanmiddag om 2 uur de eerste training na de wedstrijd tegen NEC uitgevoerd. Voor één iemand was het vandaag een speciale dag: David Texeira. De Uruguayaan is vandaag 21 jaar geworden.

Lees verder »

Fotoverslagen, Trainingen

NEC straft geklungel FC Groningen met 4-0 af

Gepost door Martin red. zaterdag 25 februari 2012 | 22:48 uur

FC Groningen heeft de goede wedstrijd tegen PSV niet door weten te zetten. In de Goffert kreeg Luciano 4 goals om de oren, bij de Groningers hield het met 3 schoten op doel op. Ook held van vorige week Hyun-Jun Suk wist niets te laten zien.

Lees verder »

Live: N.E.C. – FC Groningen (20.45 uur)

Gepost door Martin red. zaterdag 25 februari 2012 | 20:04 uur

Hier word je live op de hoogte gehouden van de wedstrijd N.E.C. – FC Groningen in de Goffert. De wedstrijd begint om 20.45 uur onder leiding van scheidsrechter Nijhuis. Lees verder voor een live verslag.

Lees verder »

Van Dijk en Bacuna geselecteerd voor Jong Oranje

Gepost door René red. vrijdag 24 februari 2012 | 18:04 uur

Virgel van Dijk en Leandro Bacuna zijn door bondscoach Cor Pot geselecteerd voor de EK kwalificatiewedstrijd van Jong Oranje. De ploeg speelt op woensdag 29 februari tegen Jong Schotland in Paisley.

Lees verder »

Clubnieuws

Brian van Loo verlaat FC Groningen

Gepost door René red. vrijdag 24 februari 2012 | 17:48 uur

Na zes seizoenen verlaat doelman Brian van Loo in de zomer FC Groningen. Zijn aflopende contract zal niet worden verlengd. Van Loo speelde inmiddels al 93 officiele wedstrijden voor de trots van het noorden.

Lees verder »

Transfernieuws

Training van vrijdag: geen wijzigingen, geen Van Dijk

Gepost door Martin red. vrijdag 24 februari 2012 | 13:45 uur

De training van vanochtend (vrijdag) maakte duidelijk dat Pieter Huistra geen wijzigingen heeft doorgevoerd ten opzichte van woensdag en donderdag. Voor Virgil van Dijk word het dus toekijken zaterdag, als FC Groningen NEC zal treffen.

Lees verder »

Fotoverslagen, Trainingen

Voorbeschouwing N.E.C. – FC Groningen

Gepost door Karen red. donderdag 23 februari 2012 | 09:34 uur

Zaterdag 25 februari reist FC Groningen af naar Nijmegen, waar N.E.C. in het Goffert Stadion om 20.45 uur aan de aftrap staat te wachten. De scheidsrechter is Bas Nijhuis. Zet FC Groningen de lijn, beginnende met goede wedstrijd tegen PSV, door?

Lees verder »

Woensdagochtend training: change the winning team?

Gepost door Martin red. woensdag 22 februari 2012 | 15:25 uur

Woensdagochtend vond er weer een intensieve training plaats op het Trainings Complex Noord-Nederland naast de Euroborg. Op het relatief goed bespeelbare trainingsveld kreeg trainer Huistra meerdere malen de volgende uitspraak te horen: never change the winning team!

Lees verder »

Fotoverslagen, Trainingen

Interview: Hoe gaat het met Sander van Gessel?

Gepost door Martin red. dinsdag 21 februari 2012 | 21:04 uur

Ditmaal hebben we een interview afgenomen met degene met wie samen met Paul Matthijs meereisde naar Canada: Sander van Gessel. Van Gessel speelde in totaal bijna 200 wedstrijden voor de FC en was daarin 32 keer trefzeker. We vragen hoe het met hem gaat.

Lees verder »

Interviews, Oud-FC Groningers