Archief voor april, 2012

Voorbeschouwing FC Groningen – NAC Breda

Gepost door Martin red. maandag 30 april 2012 | 16:57 uur

Het seizoen waardig afsluiten, is wat FC Groningen nu nog rest. Terwijl óók dat nog stroef verloopt staat aanstaande woensdag NAC Breda voor de deur. De wedstrijd in Euroborg begint om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Lees verder »

Ook VVV-Venlo meldt zich voor Danny Holla

Gepost door Martin red. maandag 30 april 2012 | 15:02 uur

Afgelopen woensdag hebben jullie al kunnen lezen dat Danny Holla in gesprek was met ADO Den Haag, maar nu meldt ook VVV-Venlo zich voor de middenvelder. Een terugkeer naar FC Groningen lijkt uitgesloten, zo meldt AD Sportwereld.

Lees verder »

Transfernieuws

Groningen mengt zich in de strijd voor Edison Flores

Gepost door Martin red. zondag 29 april 2012 | 17:58 uur

Als we de Peruaanse pers mogen geloven heeft FC Groningen belangstelling voor de 17-jarige Edison Flores van Universitario. FC Groningen zal het jonge talent echter flink moeten overtuigen, want er zijn meer grote namen in de race om de Peruaan.

Lees verder »

Transfernieuws

Fotoverslag FC Groningen – De Graafschap

Gepost door Martin red. zaterdag 28 april 2012 | 10:41 uur

In de thuisbasis van FC Groningen was onze fotograaf Jan Koopman weer aanwezig om een fotoreportage te maken van de wedstrijd tussen FC Groningen en De Graafschap. Helaas wist de ploeg van Pieter Huistra ook van De Graafschap niet te winnen. De wedstrijd eindigde na een goede tweede helft van de Superboeren in 1-1.

Lees verder »

Fotoverslagen

FC speelt gelijk na dramatische tweede helft

Gepost door Martin red. vrijdag 27 april 2012 | 22:13 uur

FC Groningen heeft in eigen Euroborg met 1-1 gelijk gespeeld tegen degradatiekandidaat De Graafschap. Na een goede eerste helft en een doelpunt van Matías Jones was FC Groningen de kluts volledig kwijt. De 100ste wedstrijd voor doelman Luciano wordt niet beloond.

Lees verder »

Nijland: ”Druk bezig met selectie volgend seizoen”

Gepost door Martin red. vrijdag 27 april 2012 | 20:51 uur

Vlak voor het duel tegen De Graafschap vertelde algemeen directeur Hans Nijland dat er achter de schermen al druk gewerkt wordt om andere spelers te interesseren voor de club. Met name een nieuwe rechtsback en rechterspits vind Hans Nijland een vereiste.

Lees verder »

Transfernieuws

Live: FC Groningen – De Graafschap [20.00 uur]

Gepost door Martin red. vrijdag 27 april 2012 | 19:16 uur

Hier word je live op de hoogte gehouden van de wedstrijd FC Groningen – De Graafschap. De wedstrijd begint om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers. Lees verder voor een live wedstrijdverslag en praat mee.

Lees verder »

FC Groningen laat oog vallen op Stijn Wuytens

Gepost door Martin red. donderdag 26 april 2012 | 23:56 uur

Als we de verhalen moeten geloven heeft FC Groningen opnieuw belangstelling bij de linkermiddenvelder én linksback van PSV: Stijn Wuytens. Het contract van de 22-jarige Belg bij PSV loopt af, maar Wuytens wacht alles nog even af: ”Na het seizoen maak ik de balans op.

Lees verder »

Transfernieuws

Training donderdag: Texeira en Jones terug in basis

Gepost door Martin red. donderdag 26 april 2012 | 21:53 uur

Donderdagochtend werd FC Groningen op het TCN-trainingsveld voorbereid op het duel van vrijdag tegen De Graafschap. Pieter Huistra lijkt in onze ogen niet meer te weten welke spelers hij nu wél en niet moet opstellen. Zo keren Texeira, Jones en Kieftenbeld terug in de basis.

Lees verder »

Fotoverslagen, Trainingen

FC Groningen aast op Pasveer

Gepost door Karen red. donderdag 26 april 2012 | 11:34 uur

Heracles Almelo-keeper Remko Pasveer zal deze zomer wellicht naar FC Groningen vertrekken, zo meldt voetbalprimeur.nl. Waar Luciano en Van Loo erg tegenvallen bij de FC, doet Pasveer het prima bij Heracles. En een goede keeper kan FC Groningen wel gebruiken, na de tegenvallende prestaties van dit seizoen.

Lees verder »

Clubnieuws