Archief voor juli, 2012

FCGroningenBlog.nl zoekt o.a. redacteurs en een fotograaf!

Gepost door Martin red. maandag 30 juli 2012 | 15:59 uur

Zie jij het wel zitten om vrijwillig je steentje bij te dragen aan deze internetpagina? Dat stellen wij zeer op prijs! FCGroningenBlog.nl is op zoek naar versterking in de vorm van een fotograaf, een redacteur en een wedstrijdverslaggever. Je bent meer dan welkom in ons team!

Lees verder »

FCGroningenBlog.nl

Maaskant benoemt Kees Kwakman tot aanvoerder

Gepost door Martin red. zondag 29 juli 2012 | 12:24 uur

Trainer Robert Maaskant heeft de spelersgroep gemeld dat Kees Kwakman komend seizoen de eerste keuze als aanvoerder zal zijn. De middenvelder annex verdediger volgt daarmee de naar FC Midtjylland vertrokken Petter Andersson op.

Lees verder »

Clubnieuws

Van Dijk: ”Sparv en ik voelen elkaar goed aan”

Gepost door Martin red. zaterdag 28 juli 2012 | 22:07 uur

Als het aan de 21-jarige Virgil van Dijk ligt, hoeft de (door de supporters) begeerde linker centrale verdediger niet naar FC Groningen te komen. De jonge Bredanaar voelt zich goed met Tim Sparv aan zijn zijdeen hij is tevens van mening dat de defensieve linie potdicht zit en compleet is.

Lees verder »

Clubnieuws

FC Groningen wint minimaal van FC Emmen

Gepost door Peter red. zaterdag 28 juli 2012 | 21:13 uur

Vanmiddag heeft FC Groningen een oefenwedstrijd tegen FC Emmen gespeeld op het terrein van v.v. de Weide in Hoogeveen. Omdat geen van onze vrijwilligers in de gelegenheid was om aanwezig te zijn, tref je onderstaand een verslag van fcgroningen.nl  aan, waarvoor we de club hartelijk danken. Helaas toont dit aan dat onze redactie behoefte heeft aan uitbreiding. Daarom vragen we je om je te melden als je erin geïnteresseerd bent om je in te zetten voor FCGroningenBlog.nl. Je zult deel gaan uitmaken van een enthousiast team en het staat prima op je CV!

Lees verder »

Impressie verbouwing Business Club

Gepost door René red. donderdag 26 juli 2012 | 17:39 uur

Tijdens de persdag van FC Groningen kregen de genodigden een rondleiding door de verbouwde Business Club. De verbouwing is nog in volle gang, maar toch krijgt men al een goede impressie hoe de Business Club eruit komt te zien.

Lees verder »

Clubnieuws, De Euroborg

Maaskant: “Het mag niet saai worden in Euroborg”

Gepost door René red. donderdag 26 juli 2012 | 17:09 uur

Robbert Maaskant begint aan zijn eerste seizoen als trainer van FC Groningen. De in Schiedam geboren trainer wil de slechte prestaties van vorig jaar doen vergeten. “Het mag niet saai worden in Euroborg” laat de trainer tijdens de persdag weten.

Lees verder »

Clubnieuws

Hans Nijland: “De club bruist!”

Gepost door René red. donderdag 26 juli 2012 | 16:46 uur

Hans Nijland kijkt met vertrouwen naar de toekomst. De algemeen directeur heeft er alle vertrouwen in dat FC Groningen het mislukte vorige seizoen kan doen vergeten. “De club bruist”, is de conclusie aan het einde van de persbijeenkomst.

Lees verder »

Clubnieuws

Nijland blij: Robben in belangstelling AC Milan

Gepost door René red. woensdag 25 juli 2012 | 23:39 uur

Hans Nijland zal met veel plezier L’Equipe hebben gelezen. De Franse krant meldt namelijk dat Arjen Robben in de belangstelling staat van AC Milan. Als hij door Bayern München wordt verkocht, zal FC Groningen 2,25% van de transfersom tegemoetzien.

Lees verder »

Transfernieuws

Column 6: Sparv heeft niet de guts, de uitstraling

Gepost door Gerard red. maandag 23 juli 2012 | 20:01 uur

Mijn naam is Gerard Postma. Elke maandag verschijnt er een column van mij op FCGroningenBlog.nl waarin ik mijn mening ventileer over de Trots van het Noorden. Zowel binnen als buiten het veld, positief, maar zeker ook negatief. Deze week een samenvatting van de Peace Cup, de verdediging van FC Groningen en Tim Sparv.

Lees verder »

Column

FC Groningen laat het tegen Sunderland in de slotminuten afweten

Gepost door Gerard red. zondag 22 juli 2012 | 18:54 uur

FC Groningen speelde vandaag de troostfinale om de Peace Cup. Om 9:30 Nederlandse tijd was Sunderland AFC de tegenstander. FC Groningen speelde i.t.t. afgelopen vrijdag tegen HSV aanvallend en dat zorgde voor leuk voetbal met mooie doelpunten van Suk en Schet. In de slotminuten liet FC Groningen echter, tot woede van Robert Maaskant, de derde plek uit handen glippen.  Eindstand FC Groningen-Sunderland: 2-3.

Lees verder »