EK 2012 pool

Het Europees kampioenschap voetbal 2012 komt er aan! Op 8 juni 2012 gaat het EK van start in Polen en Oekraïne. Nederland treft de volgende landen in de poulefase: Duitsland, Portugal en Denemarken. FCGroningenBlog.nl heeft voor jullie een EK2012 Pool georganiseerd. 


De EK Pool van FCGroningenBlog.nl is volledig gratis en iedereen mag meedoen. Er vallen echter geen prijzen te winnen, maar desondanks hopen we dat jullie positief gestemd zijn over dit initiatief. In de menubalk bovenaan deze website staat een menu onderdeel genaamd ‘EK2012 Pool’. Onder dit menu onderdeel staat alles wat je nodig hebt om mee te doen: van de poule indelingen en de EK stadions tot aan de spelregels!

Hoe kan je meedoen? (Belangrijk!)

Om mee te doen dien je je te registreren. Dit kan bij het onderdeel ‘voorspellen‘ (of via de knop ‘inloggen EK2012 pool’ aan de rechterkant van deze pagina). Er komt dan te staan dat je moet inloggen. Als je daar op ‘inloggen’ klikt krijg je een inlogscherm waar onderaan ‘registreren’ staat. Daar vul je je (gebruikers)naam en je e-mailadres in, waarna je een e-mail ontvangt met een je gebruikersnaam, wachtwoord en link om in te loggen. Via die link kan je met je gebruikersnaam en het toegezonden wachtwoord inloggen.  Dan kom je in een dashboard waar je onderaan je wachtwoord nog kan veranderen. Verder valt er in dat dashboard weinig te zoeken.

Zodra je de bovenstaande stappen hebt doorlopen kan je linksboven het dashboard op ‘FC Groningen Blog’ klikken waardoor je ingelogd terugkeert naar de website: nu kan je tevens je voorspelling invullen! Vragen of problemen? Mail ons: .

Menu onderdelen

We hebben het menu van de pool (te zien als je met je muis op ‘EK2012 pool’ in de menubalk gaat staan) opgedeeld in de volgende onderdelen:

- Voorspellen: Hier kunnen de voorspellingen worden ingevoerd en tevens kan je hier zien welke wedstrijden er worden gespeeld.

-  Stand pool: Hier vind je de stand van de EK2012 pool, onderverdeeld in de rang, spelersnaam en het aantal punten. Deze stand wordt zo snel mogelijk na iedere wedstrijd bijgewerkt.

- Statistieken: Diverse statistieken met scores van jezelf en anderen.

-  Poules: Alle landen zijn opgedeeld in 4 poules. Nederland zit in een poule met Denemarken, Duitsland en Portugal. Hier vind je alle 4 de poules met de betreffende landen. Tevens is de stand in de poules hier te vinden.

- Teams: Specifiek overzicht van alle teams die mee doen aan het EK.

- EK stadions: In Polen en Oekraïne worden de wedstrijden in verschillende stadions gespeeld. Hier vind je een overzicht met alle namen van de stadions. Als je op een stadion klikt zie je welke wedstrijden er gespeeld worden met een foto van het stadion.

Spelregels pool: Tot slot hebben we een aantal spelregels en spelinfo samengesteld om de pool soepel te laten verlopen. Je vindt hier informatie over het voorspellen, de puntentelling, de zogeheten Gouden Bal en wat er gebeurt bij een gelijke stand.

Overige onderdelen (sidebar)

Op alle bovenstaande EK-pagina’s op deze website, hebben we een aangepaste zogeheten sidebar geplaatst. Hier zullen diverse leuke toevoegingen in te vinden zijn, zoals de laatst gespeelde EK wedstrijden, de tussenstand en een leuke EK-praat box (korte reacties plaatsen)!

Nog vragen? Twijfel niet een mail ons: . Een fijne EK en pool!