Luciano da Silva komend seizoen eerste keeper

Gepost door Martin red. vrijdag 3 augustus 2012 | 20:38 uur

Luciano da Silva is voor komend seizoen de eerste keeper van FC Groningen. Dat heeft de trainer tegenover Arnoud Bodde (RTV Noord) gemeld na afloop van de oefenwedstrijd tegen Osasuna, waarin Luciano de hele wedstrijd speelde. De doelman heeft er zin in en hij is ambitieus: ”Mijn droom is Europees voetbal halen met FC Groningen.

Voor Marco Bizot wordt het komend seizoen dus hard werken om Luciano uit het doel te keepen. Bizot, de jonge keeper die overkwam van Ajax, is zeker niet gehaald voor de bank. Hij moet de concurrentie aangaan met Luciano en een beetje onderlinge strijd is niet ongezond, lijkt ons.

Luciano kijkt -helemaal nadat hem werd verteld dat hij eerste keeper is- met een glimlach vooruit naar de eerste competitiewedstrijd tegen FC Twente. Of het team klaar is voor de Tukkers? ”Nog 5 procent denk ik”, grapt de Braziliaan. Het is een zwaar begin van het seizoen, maar als je Europees voetbal wilt halen, moet je klaar zijn voor iedere tegenstander. Je kan de tegenpartij niet uitkiezen.” aldus Luciano tegenover RTV Noord.

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Tweet dit!
  • Print dit

Clubnieuws

1 Reactie op “Luciano da Silva komend seizoen eerste keeper”

  1. Rob Roy zegt:

    “Oké,Luciano,go for it”.

    Beantwoorden

Reageer


1 + 6 =

 

thomas davisthomas davis