Archief voor oktober, 2011

Fotograaf uitwedstrijden FC Groningen gezocht

Gepost door Martin red. maandag 31 oktober 2011 | 21:54 uur

Opnieuw doen wij een oproep naar een fotograaf die voor de uitwedstrijden van FC Groningen foto’s wil maken. Dus bezoek jij altijd de uitwedstrijden van de FC? En vind je het leuk om te wat foto’s te schieten?

Lees verder »

FCGroningenBlog.nl

Virgil van Dijk verkozen tot Man of the Match

Gepost door Martin red. maandag 31 oktober 2011 | 17:48 uur

Verdediger Virgil van Dijk is door de FC Groningen fans uitgekozen tot ”Essent Man of the Match” van de wedstrijd tegen Feyenoord.

Lees verder »

Clubnieuws

Kieftenbeld: ‘Ik was bijna vergeten hoe het voelt om te scoren’

Gepost door Martin red. zondag 30 oktober 2011 | 19:59 uur

De 6-0 overwinning tegen Feyenoord betekend een record, want de Groningers wonnen nooit eerder met zo’n groot verschil van de club uit Rotterdam-Zuid. Dat historische feit zorgde voor tevredenheid bij de spelers van Groningen.

Lees verder »

Clubnieuws

Feyenoord afgeslacht in de ”Groene Hel” [update]

Gepost door Martin red. zondag 30 oktober 2011 | 18:12 uur

Het rood-witte Feyenoord is vandaag afgestraft door de Groningers. Met maarliefst 6-0 werd er van de Rotterdammers niks over gelaten. 6 doelpunten  door 6 verschillende spelers.

Lees verder »

Onthulling tribune namen en afscheid Tim Matavz

Gepost door Martin red. zaterdag 29 oktober 2011 | 13:59 uur

In de aanstaande wedstrijd tegen Feyenoord zal meer gebeuren dan alleen een spectaculaire pot voetbal. Vooraf zullen de zuid- en noord tribune van de Euroborg worden aangekleed met de namen Koeman en Tonny van Leeuwen. Tijdens de rustpauze zal er officieel afscheid worden genomen van ex-spits Tim Matavz.

Lees verder »

Clubnieuws

Voorbeschouwing FC Groningen – Feyenoord

Gepost door Martin red. vrijdag 28 oktober 2011 | 19:11 uur

Onze Groningse helden moeten het aanstaande zondag opnemen tegen de nr. 4 van de eredivisie, Feyenoord. De aftrap vind plaats om 14.30 in de thuisbasis van de Noordelingen, de Euroborg.

Lees verder »

Pieter Huistra ziet ploeg stabieler worden

Gepost door Martin red. vrijdag 28 oktober 2011 | 18:53 uur

Trainer Pieter Huistra van de FC ziet zijn ploeg met de week verbeteren. FC Groningen mist tegen Feyenoord nog wel Kees Kwakman, Thomas Enevoldsen en Koen van der Laak. De oefenmeester wil zich graag nog verder proberen te verbeteren.

Lees verder »

Clubnieuws

Nieuwe fanshop in hartje Groningen

Gepost door Martin red. vrijdag 28 oktober 2011 | 12:33 uur

Sinds kort hoef je niet meer af te reizen naar de groene kathedraal om je petje of sjaaltje te kopen. Vanaf nu kan je ook naar de vismarkt in hartje Groningen, waar de FC Groningen Fanshop ”Grunn Spull” gevestigd zit.

Lees verder »

Clubnieuws

Verkeershinder op de A7 tussen Leek en Groningen

Gepost door Martin red. donderdag 27 oktober 2011 | 18:56 uur

Vanaf vrijdag 28 oktober t/m zondag 30 oktober vinden er aan de A7 tussen Leek en Groningen in beide richtingen asfalteringwerkzaamheden plaats. Bezoekers van FC Groningen-Feyenoord dienen hiermee rekening te houden door bijvoorbeeld extra vroeg te komen.

Lees verder »

Clubnieuws

Redacteur worden van fcgroningenblog.nl?

Gepost door Martin red. donderdag 27 oktober 2011 | 13:13 uur

FC Groningen Blog is op zoek naar een extra redacteur, die wil helpen met de website. Dit door nieuws te plaatsen, en verder met de website bijwerken na de wedstrijden. Lijkt jou dit wat?

Lees verder »

FCGroningenBlog.nl