Archief voor juni, 2012

“Tim Keurntjes niet naar RKC Waalwijk”

Gepost door Gerard red. zaterdag 30 juni 2012 | 22:21 uur

Tim Keurntjes stond de afgelopen weken in de belangstelling van RKC Waalwijk. Stond, want Jan Mennega van Dagblad van het Noorden wist te melden op Twitter dat een overgang van de middenvelder van de baan is. Keurntjes was een belangrijke gegadigde om het middenveld bij de Brabanders te versterken, maar het lijkt erop dat RKC de speler definitief van hun lijstje kan afstrepen.

Lees verder »

Transfernieuws

Verslag: RWE Eemsmond – FC Groningen (Warffum)

Gepost door Gerard red. zaterdag 30 juni 2012 | 21:34 uur

FC Groningen speelde vandaag haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het komende seizoen. Veel nieuwe gezichten waren er te zien bij de Trots van het Noorden onder de nieuwe trainer Robert Maaskant. De FC won uiteindelijk met 0-16 tegen RWE Eemsmond. Een verslag van deze wedstrijd door Gerard Postma die vandaag aanwezig was in het zonnige Warffum.

Lees verder »

Ook technisch manager Henk Veldmate wil Oluwafemi Ajilore graag nog eens aan het werk zien

Gepost door Martin red. donderdag 28 juni 2012 | 11:33 uur

Gisteren liet hoofdtrainer Robert Maaskant al weten dat hij Oluwafemi Ajilore graag nog een nieuwe kans wil geven om zich te bewijzen. FC Groningen  sluit zich daar bij monde van Henk Veldmate volledig bij aan. ”Femi maakt deel uit van het team en is welkom terug in Groningen.

Lees verder »

Clubnieuws

Femi krijgt onder Robert Maaskant een nieuwe kans

Gepost door Gerard red. woensdag 27 juni 2012 | 14:27 uur

Hoewel Oluwafemi ‘Femi’ Ajilore mag vertrekken van de clubleiding van de Trots van het Noorden, wil Robert Maaskant hem graag aan het werk zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. “Dat geldt eigenlijk voor alle spelers“, aldus de nieuwe trainer in de papieren versie van Voetbal International.

Lees verder »

Clubnieuws

Transfer Pedersen naar KV Mechelen onzeker

Gepost door Gerard red. woensdag 27 juni 2012 | 10:33 uur

Op de foto links zien we Pedersen uit Euroborg lopen. De dag dat dit voorgoed zal gebeuren, is nog onbekend en dat zal voorlopig ook zo blijven. De onderhandelingen met KV Mechelen lopen moeizaam en het is maar de vraag of de transfer nog wel doorgaat. De Deen wil namelijk niet voor aanstaande maandag beslissen over zijn toekomst.

Lees verder »

Transfernieuws

Petter Andersson vindt nieuwe club in Denemarken

Gepost door Martin red. woensdag 27 juni 2012 | 00:35 uur

Petter Andersson gaat aan de slag bij de oude club van Oluwafemi Ajilore: FC Midtjylland. De oudaanvoerder van FC Groningen dacht te lang na over een nieuw contract in Euroborg, waardoor de FC de onderhandelingen stopzette.

Lees verder »

Transfernieuws

Wat zie jij graag op FCGroningenBlog.nl?

Gepost door Martin red. dinsdag 26 juni 2012 | 16:05 uur

Dagelijks zijn wij achter de schermen bezig om FCGroningenBlog.nl zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Qua uiterlijk, inhoud, maar ook qua mogelijkheden. Wat mis jij op onze internetpagina en wat zou je graag verbeterd zien? Laat het ons weten!

Lees verder »

FCGroningenBlog.nl

Training dinsdag: opbouwen? Direct aan de bak!

Gepost door Martin red. dinsdag 26 juni 2012 | 15:13 uur

Dinsdagochtend werd de derde training van het nieuwe seizoen alweer afgelegd op sportpark De Koepel te Haren. Laten we vooropstellen dat Robert Maaskant -gezien de duur van de training- niet aan ‘opbouwen’ doet. Meer dan twee uren lang was een grote groep spelers te bewonderen, gestoken in  nieuwe trainingspakken. FCGroningenBlog.nl was aanwezig voor een verslag en foto’s.

Lees verder »

Trainingen

Transfer Enevoldsen naar KV Mechelen nu definitief

Gepost door Gerard red. dinsdag 26 juni 2012 | 10:40 uur

De transfer van Enevoldsen naar KV Mechelen is  afgerond. Dat maakten beide clubs vandaag bekend. Enevoldsen heeft gisteren de medische keuring doorstaan en werd onder voorbehoud diezelfde middag gepresenteerd aan de Belgische pers met landgenoot Mads Junker.

Lees verder »

Transfernieuws

Género Zeefuik tekent contract bij FC Groningen

Gepost door Martin red. maandag 25 juni 2012 | 18:19 uur

Género Zeefuik is vandaag in Groningen gearriveerd om zijn handtekening te zetten onder een vierjarig contract bij de Trots van het Noorden. De 22-jarige spits van PSV kon er bij de eerste training van FC Groningen niet bij zijn vanwege interlandverplichtingen met Jong Oranje, waarmee hij zeer succesvol was. Zeefuik mag nog een week van zijn vakantie genieten, maar hij kan niet wachten om weer aan de slag te gaan.

Lees verder »

Clubnieuws