Género Zeefuik tekent contract bij FC Groningen

Gepost door Martin red. maandag 25 juni 2012 | 18:19 uur

Género Zeefuik is vandaag in Groningen gearriveerd om zijn handtekening te zetten onder een vierjarig contract bij de Trots van het Noorden. De 22-jarige spits van PSV kon er bij de eerste training van FC Groningen niet bij zijn vanwege interlandverplichtingen met Jong Oranje, waarmee hij zeer succesvol was. Zeefuik mag nog een week van zijn vakantie genieten, maar hij kan niet wachten om weer aan de slag te gaan.

Zeefuik scoorde bij Jong Oranje in EK-kwalificatiewedstrijden maar liefst vier keer: “Ik wist dat ik voor FC Groningen zou gaan spelen en had daarover een heel goed gevoel. Ik zat daarom ook lekker in mijn vel en heb het volgens mij heel aardig gedaan bij Jong Oranje”, vertelt hij tegenover de clubsite.

Ik sluit volgende week maandag aan en dan gaan we zien hoe het gaat lopen. Het maakt me niet uit of we met twee of drie spitsen gaan spelen, ik kan in beide systemen goed uit de voeten. Ik ben een diepe spits, het aanspeelpunt. Van de huidige spelersgroep ken ik onder anderen Kieftenbeld, Bacuna en Van Dijk vanuit Jong Oranje. Ook andere jongens zijn geen onbekenden voor mij”, aldus Zeefuik.

De spits weet nog niet met welk rugnummer hij volgend seizoen gaat spelen. ”We moeten zien wat beschikbaar is. Ik kom hier om doelpunten te maken en met welk rugnummer dat zal zijn, is minder belangrijk.

Quotes en foto’s met dank aan FC Groningen.

 • Raad dit aan op Facebook
 • Deel dit op Google +
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

Clubnieuws

4 Reacties op “Género Zeefuik tekent contract bij FC Groningen”

 1. René zegt:

  De man die Granvis vangt, wees welkom Zonder dollen, of hij scoort of voorbereid volgens mij zijn we er aanvallend sterker op geworden Goede zaak.

  Beantwoorden
 2. Rob Roy zegt:

  Ik verwacht veel van deze speler. Lijkt me een bikkelaar als het moet. Samen met Tex in de spits, zie ik helemaal zitten.

  Beantwoorden
 3. theoreticus zegt:

  En hij heeft er (net als ik) zin in! Welkom Género!
  Wel pech voor je dat Humsie’s corner met pensioen is.

  Beantwoorden
 4. Vincent zegt:

  Miskoop

  Beantwoorden

Reageer


+ 9 = 17