Geen toekomst voor Matías Jones, Tom Hiariej en Jonas Ivens bij FC Groningen

Gepost door Gerard red. donderdag 25 april 2013 | 11:10 uur

30. Matías Jones kijkt toeOok valt te lezen in het Dagblad van het Noorden van vandaag, dat Matías Jones, Tom Hiariej (beide verhuurd aan FC Emmen) en Jonas Ivens (verhuurd aan Waasland-Beveren) waarschijnlijk de club zullen verlaten. De drie genoemde spelers hebben nog een doorlopende contract, maar FC Groningen zou niet meer verder willen met het drietal.

Een grote verrasssing is het niet dat FC Groningen af wil van het drietal. Matías Jones heeft nooit weten te overtuigen bij de FC, Tom Hiariej heeft zich niet weten te ontwikkelen als speler en Jonas Ivens is voorbij gestreven door talenten als Van Dijk, Bakker en nu ook Letschert.

Daarnaast is ook de toekomst van Tim Sparv, Oluwafemi Ajilore, Luis Pedro en de aan SC Cambuur verhuurde Tim Keurntjes onzeker. Hun contracten waren onlangs formeel opgezegd en vooralsnog heeft het viertal niks van de leiding gehoord. Om de transferrechten te behouden heeft FC Groningen de optie in het contract van Emil Johansson gelicht, maar ook de Zweedse linksback mag de club verlaten. Ook Kees Kwakman zijn contract was formeel opgezegd, maar de clubleiding is in gesprek gegaan met de centrale verdediger voor een langer verblijf.

 • Raad dit aan op Facebook
 • Deel dit op Google +
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

Clubnieuws, Transfernieuws

12 Reacties op “Geen toekomst voor Matías Jones, Tom Hiariej en Jonas Ivens bij FC Groningen”

 1. berend botje zegt:

  zoals verwacht,voegen niets toe!

  Beantwoorden
 2. rene1 zegt:

  Sparv Femi Johansson Pedro(was verhuurd aan Veendam) die hun contracten lopen ook af . Ik neem aan dat ze hier ook afscheid van gaan nemen. Die Kwakman en Kieftenbeld mogen ze om mij ook van de hand doen, en dan volgend jaar wat andere spelers er bij ziet de wereld er weer anders uit.

  Beantwoorden
 3. hertopwil zegt:

  niet te veel weg sturen rene1 want anders krijgen we weer het zelfde als dit jaar? Teveel nieuwe spelers.
  Trouwens Kwakman/kieftenbeld gewoon laten staan(om als van dijk vertrekt)er dan nog één staat met routine, en dat is zeker nodig met de jonge jongens
  Maar ja dat is iedereen zijn mening hé.

  Beantwoorden
 4. Johan Visser zegt:

  Jones MOET blijven ! Die heeft nooit de kans gekregen om zich te bewijzen!!

  Beantwoorden
  • berend botje zegt:

   Niks weg ermee!!iedereen ziet toch dat ie het niet kan doen.zelfs bij Emmen niet…kost veel te veel geld

   Beantwoorden
 5. Frank bouwa zegt:

  Ik ben ook zeker van mening dat Jones moet blijven . Bij Emmen is hij geblesseerd geraakt en nu moet Emmen zo nodig nog kijken op het laatst wie er contract verlening van het huidige Emmen elftal( alle spelers met aflopend contract) krijgt/verdient dus moet Jones maar op de bank toekijken ! Slechte zaak van Emmen en zeer onterecht om andere dupe te laten worden om op laatste moment je beslissingen voor de contracten nog te maken !! Deze jongeman heeft te veel tegenwind gehad en vaak niet terecht, kun je dan zeggen dat deze jongeman er niks van bakt als hij nooit de kans heeft gekregen?

  Beantwoorden
 6. hertopwil zegt:

  Ieder een zijn eigen mening jongens…
  Maar Jones heeft geen echte kans gehad,en die wedstrijden die hij gespeeld heeft waren redelijk goed (beter dan schet).
  Morgen denk ik trouwens dat de FC gaat stunten in Eindhoven 1-2

  Beantwoorden
  • kees zegt:

   Mijn gewaardeerde oud varens-gast Rob-Roy heeft op Boerenmacht voorspeld, dat FC Groningen kansloos zou zijn met een eindscore van 4-1… Het doet er niet zo veel toe, of je verliest met één doelpunt verschil of dat je ingemaakt wordt. Ikzelf zie de angels van Mertens en Matavz en Toivonen als wel een erg zware test voor de gelegenheids-verdediging met Letschert en ervoor op rechts de Leeuw en Magnasco. Een snelle goal voor FC G kan wonderen doen, maar het hart van de defensie zal een topdag moeten hebben om overeind te blijven en punten mee te nemen. We gaan het zien.

   Beantwoorden
  • berend botje zegt:

   en daarom mag ie vanavond ook bij Emmen op de bank beginnen…zegt toch genoeg lijkt me!

   Beantwoorden
 7. Frank bouwa zegt:

  Als je goed leest hier boven Berend botje is dit ivm spelers met aflopend contract van Emmen die bekeken moeten worden voor contract verlening op de posities van rechter en linker aanval .

  Beantwoorden
 8. Frank bouwa zegt:

  Maar iedereen mag zijn mening hebben natuurlijk! Discussies kunnen eeuwig gevoerd worden maar de tijd zal het leren wat deze spelers gaan doen of worden voor Groningen !!!

  Beantwoorden
  • berend botje zegt:

   gelukkig wel!!maar hij komt te kort,van overtuigd!!!en de techn staf van Fc ook geloof ik…

   Beantwoorden

Reageer


+ 7 = 11