Tadic naar Wolfsburg? Tadic gespot met McLaren?

Gepost door Martin red. woensdag 4 april 2012 | 20:53 uur

Waar de geruchten over Filip Kostic in volle gang zijn, komt nu ook steeds meer informatie naar buiten over Dusan Tadic. De Serviër zou gespot zijn in gesprek met Steve McLaren, en ook VfL Wolfsburg heeft interesse in de linksbuiten.

Tadic zal wellicht in de zomer verhuizen naar Wolfsburg om daar zijn duels af te gaan werken.” wordt geroepen door diverse media. Hoeveel geld FC Groningen voor Tadic zal ontvangen, is vooralsnog niet bekend. En aan de andere kant kwam er vandaag vanuit Tukkerland opmerkelijk nieuws, met beeldmateriaal naar buiten.

We danken FCTwente.net ”Vandaag om 17:00 uur: Dusan Tadic gespot in het Van der Valk in Hengelo, samen met MacClaren.” meldt een Tukker. Links zien we  Twente-fysiotherapeut Marcel Richter staan, in het midden zou Tadic staan en rechts McLaren.

We hebben de foto nog even goed bekeken, maar het is een vage foto en óns is het niet 100 % duidelijk dat onze beste speler hier, in Hengelo, staat afgebeeld. Wat ons wel opvalt, is het postuur van de ‘Mystery guest’, die veel op Tadic’ lijkt, en zijn kuif komt ook aardig overeen.

Echter zijn er meer hondjes die Fikkie heten, en we wachten het allemaal mooi af. We hadden deze foto liever met Felix Magath (coach VfL Wolfsburg) gezien, in plaats van McLaren.

Lees ook:

 • Thomas Enevoldsen staat open voor een nieuwe uitdaging
 • FC Groningen wijzigt logo op diverse punten
 • Column 1: Eenieder moet zich bewijzen!

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

Transfernieuws

16 Reacties op “Tadic naar Wolfsburg? Tadic gespot met McLaren?”

 1. roy rob zegt:

  1000 % Tadic !

  Logisch ook.
  Tadic is al verkocht aan Twente. Alleen Nijland wil het nog niet zeggen.

  Beantwoorden
 2. Tom zegt:

  Dat Groningen met Kostic bezig zegt mij ook genoeg, en dat Tadic in Enschede is, is natuurlijk zijn goed recht. Twente heeft een bod bij Groningen gedaan. En Tadic wil er ook wel naar toe, voor Dusan is het ook aftasten naar welke club zou gaan. Misschien gaat hij met de Pasen ook nog wel naar Wolfsburg of iets dergelijks.

  Beantwoorden
 3. René zegt:

  Ja, dit is echt Tadic, met Mclaren en nog een chap…. Het schijnt volgens een bepaalde site (wiens naam ik hier niet noem) dat Twente bevestigd heeft dat er met Tadic is gesproken…. En ach Twente, er zijn slechtere clubs om naar toe te gaan… ik snap die haat niet zo… Maar i am lover, not a fighter

  Beantwoorden
 4. Rob Roy zegt:

  Alhoewel ik persoonlijk FC-Twenthe een sympathieke club vind, zie ik Tadic volgend jaar toch liever bij Wolfsburg spelen. Kan mij niet aan de indruk losmaken dat de leiding van FC-Groningen dit ook vindt, al was het alleen maar omdat dan het transferbedrag hoger zou kunnen zijn dan dat FC-Twenthe wil betalen. Maar we zullen zie. Is overigens wel spannend allemaal.

  Beantwoorden
 5. Tom zegt:

  Maar is 7,7 miljoen al niet veel geld, voor een speler die internationaal nog niet veel getest is. Zo hoog zijn de bedragen in Duitsland toch ook niet. Berg heeft ook niet de indruk achter gelaten, dat hij al de speler is die er direct zou staan. Voor een land als Engeland zijn deze bedragen peuleschilletjes, en ik zou mij er niet over verbazen, dat van Dijk als hij naar Engeland zou kunnen met soort gelijke bedragen wordt gehaald.

  Beantwoorden
 6. roy rob zegt:

  Berg heeft dan toch maar meer opgeleverd dan Tadic.
  Begrijp de haast van groningen dan ook niet om Tadic gelijk aan Twente te verkopen.
  Volgens mij is deze speler veel meer waard dan 7 miljoen.
  De nood bij Groningen moet wel erg hoog zijn.

  Beantwoorden
  • René zegt:

   Ik denk dat ze in Kostic een waardige vervanger van Tadic zien en er zijn meer kapers op de kust, dus de centen zijn dan welkom… ook Kostic lijkt iemand voor Groningen van de buitencategorie te zijn dus snel handelen is vereist en inderdaad in Duitsland hebben ze meer centen dan in Nederland dus het lijkt mij ook dat een verkoop naar Duitsland gunstiger is dan een verkoop in Nederland…

   Beantwoorden
 7. Rob Roy zegt:

  Wat betreft de centen lijkt mij dat FC Groningen aan de transfer van Matavs nog wel wat overgehouden heeft. Akkoord, we zijn dit seizoen begonnen met een negatieve begroting maar het lijkt mij toch toe dat de club voor het aantrekken van Kostic nog wel wat pecunia in de knip heeft, dus ik zou niet te lang wachten anders is de vogel gevlogen, en dat moeten we niet willen. Stel dat Wolfsburg rond de 10 miljoen wil neerleggen voor Tadic, dan snel verkopen zou ik zeggen en dan gelijk Mayada aantrekken uit Uruquay.Dit spelertje op 10, Kostic op links, Jones op rechts en Tex in de spits. Nog een RB erbij en dan zijn wij weer kaar voor hopelijk een volgend mooi seizoen. En nu ga ik verder drooooooooomen!!!!!!!!!!

  Beantwoorden
  • Tom zegt:

   Ik heb het gevoel dat het financieel wat moeilijk is, de begroting is gedicht met het Matavz geld, maar door dit rampzalige seizoen, zijn de sponsorinkomsten niet gestegen, dat geld zou uiteindelijk het gat gedicht moeten hebben. Voor het nieuwe seizoen, zitten ze toch nog met de salaris huishouding die door de terugkeer van Femi, weer aardig omhoog wordt gedrukt, maar dat mag volgens mij niet als excuus worden aangezien, want voor de groot verdieners van vorig jaar, Granqvist, Stenman, zijn relatief goedkope krachten teruggekomen.

   Daarom moet je denk ik ook je verlies nemen voor Pedersen en Femi, proberen te verkopen, voor wat voor prijs dan ook, en anders half augustus gratis de deur uit. Voor beide spelers geldt, dat je er een heel jaar niets aan gehad hebt.

   Beantwoorden
   • theoreticus zegt:

    De opbrengst van Matavz is als ik het mij goed herinner helemaal niet opgenomen in de begroting van dit seizoen, toch?

    Beantwoorden
  • kees zegt:

   ik had net de “rode lantaarn” (voor de hekkensluiter) opgeborgen, althans bij de Graafschap opgehangen… Denk dat we de dip wel te boven komen, als Huistra niet teveel blunders meer maakt. Ben ook heel benieuwd naar een sterke 2e keeper, toch?

   Beantwoorden
 8. roy rob zegt:

  Het is natuurlijk onvoorstelbaar dat Nijland EN Tadic tijdens een seizoen zaken proberen te doen met Twente.
  Tadic is al lange tijd niet meer bezig met de FC. Dat heeft ook z’n invloed op de overige spelers.
  Nijland zou het goede voorbeeld moeten geven en ZELF niet tijdens een seizoen in gesprek gaan met Twente. Bovendien zou hij Tadic moeten verbieden om tijdens een seizoen te gaan praten met een nieuwe werkgever.

  Beantwoorden
  • Tom zegt:

   Tadic zou tijdens het seizoen wel met een club mogen praten, maar dan moeten de clubs er wel uit zijn, ik heb ook het idee, dat Nijland en Munsterman er al uit zijn, maar Tadic zelf niet. Nijland is veel te snel zaken gaan doen, terwijl er nu meer interesse bij zijn zaakwaarnemer binnenkomt. En hoe meer vraag, hoe hoger de prijs. Al zitten ze bij Groningen niet meer te wachten op onderhandelingen met Italie. Dat zou ook snel schakelen naar andere spelers onmogelijk maken.

   Beantwoorden
   • roy rob zegt:

    Nijland heeft in februari al afspraken gemaakt met Munsterman.
    De transfersom is voor Nijland dus geen obstakel meer.
    Begrijp werkelijk niet waarom Nijland zoveel haast had om Tadic te verkopen. Denk ook dat hij FC daarmee tekort doet. Wellicht had hij in augustus veel meer voor Tadic kunnen ontvangen.

    Beantwoorden
 9. theoreticus zegt:

  Weer een hoop gespeculeer over interne zaken waar ik net zoveel van afweet als jullie. Bij Matavz bleek dat lang wachten de prijs drukte al kwam dat ook door gehannes van Hans (het uitlekken van een gereed staande Texeira), hiervan hij heeft vast en zeker veel geleerd.
  Misschien dat hij daarom nu alvast onderhandeld (ahum, nu ben ik zelf aan het speculeren geslagen….)

  Beantwoorden
  • roy rob zegt:

   Waarop baseer jij dat na lang wachten de prijs van Matavz is gedrukt?
   Misschien was hij een half jaar later wel voor veel meer verkocht.

   Beantwoorden

Reageer


4 + 6 =