Archief voor december, 2011

FC Groningen Blog Enquete – Geef je mening!

Gepost door Martin red. vrijdag 30 december 2011 | 19:04 uur

FC Groningen Blog bestaat nu bijna 3 maand! We hebben een goede start gemaakt waar we erg trots op zijn. Maar natuurlijk kan het altijd beter. Door middel van een enquête vragen wij jullie om je mening te geven over deze website.

Lees verder »

FCGroningenBlog.nl

Een interview met Frodo Bosma

Gepost door Martin red. vrijdag 30 december 2011 | 13:43 uur

Aangezien wij een FC Groningen Fansite zijn, leek het me leuk om af en toe een vaste Euroborgbezoeker te interviewen. Regelmatig zullen er dus vanaf nu interviews verschijnen op deze website. De eerste keer: Frodo Bosma.

Lees verder »

Interviews

In de FC Groningen wandelgangen

Gepost door Martin red. vrijdag 30 december 2011 | 10:59 uur

Het einde van het jaar nadert maar het einde van de transferperiode niet. Zo heeft Udinese belangstelling bij David Texeira, zit FC Twente nog steeds achter Dusan Tadic aan en krijgen we er misschien nóg een stagiaire bij! Lees gauw verder voor uitgebreider nieuws.

Lees verder »

Clubnieuws

Verslag 1e seizoenshelft: ‘Pieken en dalen’

Gepost door Martin red. maandag 26 december 2011 | 15:23 uur

Het eerste gedeelte van het seizoen zit er op. 17 wedstrijden zijn gespeeld en met een 6-0 overwinning op Feyenoord en een 6-1 nederlaag op PSV, staat FC Groningen nu door pieken en dalen op de 8e plek. Lees verder voor een verslag van de 1e seizoenshelft.

Lees verder »

Clubnieuws

Celtic FC in de markt voor Jonas Ivens

Gepost door Martin red. vrijdag 23 december 2011 | 21:58 uur

Het Schotse Celtic FC heeft laten merken dat ze interesse hebben in verdediger Jonas Ivens. Het is nog een licht gerucht maar via tussenpersonen zou FC Groningen het te weten zijn gekomen.

Lees verder »

Clubnieuws

Als Tadic gaat, ziet FC Groningen wat in Kostic

Gepost door Martin red. vrijdag 23 december 2011 | 21:22 uur

Aangezien Dusan Tadic in de belangstelling staat van vele clubs, houdt FC Groningen rekening met mogelijk vertrek van de Serviër. Volgens de berichten word Filip Kostic al enkele wedstrijden gevolgd, als vervanger van Tadic.

Lees verder »

Clubnieuws

KNVB wijzigt 3 wedstrijden

Gepost door Martin red. vrijdag 23 december 2011 | 18:28 uur

De KNVB heeft vandaag het wedstrijdschema van FC Groningen onder handen genomen, een drietal wedstrijden worden verplaats naar een andere dag en/of tijd.

Lees verder »

Clubnieuws

FC Groningen in de maatschappij brochure

Gepost door Martin red. vrijdag 23 december 2011 | 11:53 uur

Woensdagmiddag werd in Euroborg het eerste exemplaar van de brochure van Stichting FC Groningen in de Maatschappij gepresenteerd en overhandigd aan de nieuwe ambassadeur Arjen Robben.

Lees verder »

Clubnieuws

Arjen Robben benoemd tot ambassadeur ‘FC Groningen in de Maatschappij’

Gepost door Karen red. woensdag 21 december 2011 | 17:49 uur

Arjen Robben is benoemd tot ambassadeur van de stichting ‘FC Groningen in de maatschappij’. Uit de handen van stichtingsvoorzitter Max van den Berg kreeg Robben vandaag de allereerste brochure van de stichting, met daarin alle maatschappelijke projecten en activiteiten van FC Groningen, en een clubshirt met de naam ‘ambassadeur’.

“De vaak als hard en kil betitelde voetbalwereld heeft ook een zeer sociale kant. Deze club spant zich ongelooflijk hard in op maatschappelijk terrein”, zei Robben.

Clubnieuws

Tadic of Narshing prooi voor FC Twente

Gepost door Martin red. woensdag 21 december 2011 | 16:37 uur

FC Twente, Schalke 04, FC Köln, Blackburn Rovers en VfL Wolfsburg, het zijn allemaal namen die voorbij zijn gekomen. Opnieuw kwam nu het nieuws naar buiten dat FC Twente véél belang heeft bij Dusan Tadic.

Lees verder »

Clubnieuws