Celtic FC in de markt voor Jonas Ivens

Gepost door Martin 23 december 2011 om 21:58

Het Schotse Celtic FC heeft laten merken dat ze interesse hebben in verdediger Jonas Ivens. Het is nog een licht gerucht maar via tussenpersonen zou FC Groningen het te weten zijn gekomen.

Jonas Ivens hoorde tot nu toe nog niks van Celtic. De Groen-Witte ‘kleurgenoten’ uit Schotland zijn op zoek naar een verdediger en kwamen daarbij uit bij de 27-jarige Ivens. Ivens kwam van KV Mechelen naar FC Groningen ter vervanging van Gibril Sankoh, voor een slordige 450.000 euro. Hij tekende in juni 2010 een vierjarig contract bij FC Groningen. Zijn contract loopt dus tot medio 2014.

Ivens is met zijn 2e seizoen bezig in heeft momenteel 48 wedstrijden voor de Groningers gespeeld, volgens Transfermarkt is zijn marktwaarde in de afgelopen jaren gegroeid naar 1.750.000 euro. Er zijn nog geen officiële prijzen genoemd en de transfer van Ivens naar Celtic is nog maar een ‘licht’ gerucht, maar jullie zullen ongetwijfeld meer van deze zaak horen, dan stellen we jullie op de hoogte.

Lees ook:

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Deel op Linkedin
 • Deel op nuJIJ
 • Tweet dit!
 • Print dit

2 Reacties op “Celtic FC in de markt voor Jonas Ivens”

 1. Johan zegt:

  Voor 1.750.000 euro, Zeg ik strikje er om heen een wegwezen.
  En dan nog even een goede centrale verdediger halen.
  Ik zeg Bram Nuytinck.

  Beantwoorden
 2. Rob Roy zegt:

  Ach ja, de man is 27. Een leuk bedrag voor dit soort verdedigers. Voor FC Groningen lopen er wel betere rond, misschien wel voor minder geld.

  Beantwoorden

Reageer


5 + = 8