Archief voor januari, 2012

Ook Málaga krijgt Dusan Tadic niet

Gepost door Martin red. dinsdag 31 januari 2012 | 17:34 uur

Het houdt niet op met de belangstelling voor Dusan Tadic. Het Spaanse Málaga heeft zich vandaag voor de Serviër gemeld. Hans Nijland houdt ook bij deze bieding zijn poot stijf: ”De selectie blijft intact”.

Lees verder »

Transfernieuws

Hans Nijland: “Geen zaken meer op slotdag transfermarkt”

Gepost door René red. dinsdag 31 januari 2012 | 15:08 uur

Algemeen directeur Hans Nijland is glashelder in zijn wekelijkse nieuwsbrief. Deze transferperiode zal FC Groningen geen zaken meer doen. Tot middennacht kunnen spelers nog van club veranderen, maar FC Groningen zal niet meer op de transfermarkt actief zijn.

Lees verder »

Transfernieuws

FC Groningen tevreden met Hajdu en Bese

Gepost door Martin red. dinsdag 31 januari 2012 | 14:43 uur

In het wekelijkse nieuws vertelt Hans Nijland dat FC Groningen tevreden is met de Hongaren Adam Hajdu van Liverpool en Barnabas Bese van MTK Budapest. De jeugdige aanvaller en middenvelder waren de afgelopen weken op stage bij FC Groningen.

Lees verder »

Clubnieuws

Camilo Mayada blijft bij Danubio FC

Gepost door Martin red. dinsdag 31 januari 2012 | 14:04 uur

Het lijkt er op dat Camilo Mayada gewoon bij Danubio FC blijft. Op twitter meldt de club dat Mayada problemen had op het vliegveld en gewoon bij zijn huidige club blijft: ”Uiteindelijk zal Mayada toch niet naar Nederland reizen. Er waren problemen op de luchthaven en hij had geen tijd om een pas aan te vragen. Hij blijft bij Danubio” (grove vertaling)

Lees verder »

Clubnieuws

Camilo Mayada lijkt dicht bij transfer naar FC Groningen

Gepost door Martin red. dinsdag 31 januari 2012 | 10:03 uur

Het lijkt erop dat David Texeira en Matias Jones er nog een landgenoot bij krijgen. Volgens diverse media uit Zuid-Amerika en Nederland zouden Danubio en FC Groningen al overeen gekomen zijn over de transfersom van Camilo Mayada en is hij onderweg naar Nederland voor de medische keuring.

Lees verder »

Transfernieuws

Fotoverslag Jong FC Groningen – Jong Vitesse/AGOVV

Gepost door Martin red. maandag 30 januari 2012 | 21:34 uur

Jong FC Groningen heeft vanavond 3 punten gepakt tegen Jong Vitesse/AGOVV. De wedstrijd vond plaats op het kunstgrasveld van V.V. Actief in Eelde. Het veld op Corpus den Hoorn, waar de wedstrijd eerst gespeeld zou worden, was onbespeelbaar door de vorst. Doelpunten van Hoxhaj, Jones, Suk en Bos waren bepalend voor de eindstand, die na 90 minuten 4-0 was.

Lees verder »

Clubnieuws

FC Groningen slaat bod van FC Twente op Tadic af

Gepost door Karen red. maandag 30 januari 2012 | 21:27 uur

FC Twente heeft vandaag een reëel bod gedaan op Dusan Tadic, liet Hans Nijland vandaag weten aan de Twentsche Courant Tubantia. FC Groningen is echter niet op het bod ingegaan, omdat de club, aldus Nijland, dat niet kan maken tegenover de supporters. “Bovendien heeft Groningen ook ambities”.

Lees verder »

Transfernieuws

Jong FC Groningen – Jong Vitesse/AGOVV bij VV Actief Eelde

Gepost door Martin red. maandag 30 januari 2012 | 11:19 uur

De wedstrijd Jong FC Groningen – Jong Vitesse/AGOVV van vanavond 18.30 uur is verplaatst naar het kunstgrasveld bij V.V. Actief in Eelde. Het veld op Corpus is onbespeelbaar geworden door de kou.

Lees verder »

Jong FC Groningen

Borussia Mönchengladbach in gesprek Dusan Tadic; Bod van Club Brugge op Kieftenbeld afgewezen

Gepost door Martin red. zondag 29 januari 2012 | 23:29 uur

Borussia Mönchengladbach wil ‘assisten-koning’ Dusan Tadic deze transferperiode nog vastleggen. De Duitse club zal de komende dagen in gesprek gaan met de clubleiding van Groningen, dat meld RTVNoord zojuist. Verder is een bod van Club Brugge op Maikel Kieftenbeld afgewezen.

Lees verder »

Clubnieuws

Fotoverslag FC Twente – FC Groningen

Gepost door Martin red. zondag 29 januari 2012 | 21:33 uur

Hierbij dan het fotoverslag van de nederlaag in de Grolsch Veste. Als introducées werden we uitgenodigd in de skybox in het stadion. Onder andere leuke sfeerfoto’s van het meegereisde supporters zijn aanwezig.

Lees verder »

Fotoverslagen