Hans Nijland: “Geen zaken meer op slotdag transfermarkt”

Gepost door René 31 januari 2012 om 15:08

Algemeen directeur Hans Nijland is glashelder in zijn wekelijkse nieuwsbrief. Deze transferperiode zal FC Groningen geen zaken meer doen. Tot middennacht kunnen spelers nog van club veranderen, maar FC Groningen zal niet meer op de transfermarkt actief zijn.

Wel laat Nijland weten de laatste week door verschillende clubs te zijn benaderd, maar toch maakt FC Groningen dit seizoen met de huidige selectie af. Nijland vindt de belangstelling een positief punt. “Het is positief vast te stellen dat er binnen onze selectie spelers rondlopen, voor wie andere – grotere – clubs belangstelling hebben. We hebben pas een probleem als er zich helemaal niemand bij ons zou melden, want dit zou betekenen dat we óf niet goed presteren, óf dat onze spelers niet goed genoeg worden bevonden. Dat zou een sportief failliet betekenen.”

FC Groningen was ook financieel niet genoodzaakt om spelers te verkopen. Daarom kon de club vorige week nog een bod van Club Brugge op Maikel Kieftenbeld afslaan. Verder meldt Nijland dat hij maandagmiddag nog met FC Twente om de tafel heeft gezeten om een overgang van Dusan Tadic te bespreken. “We zijn er trots op dat we een tussentijds vertrek van Tadic hebben kunnen pareren en blij voor onze supporters dat we kunnen melden dat ook voor Tadic geldt, dat hij in ieder geval dit seizoen afmaakt in Euroborg. Wat er komende zomer gaat gebeuren, moeten we afwachten”, aldus Nijland.


Lees ook:

 • Ook Málaga krijgt Dusan Tadic niet
 • FC Groningen slaat bod van FC Twente op Tadic af
 • FC Groningen houdt selectie intact na sluiting transferwindow

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

Transfernieuws

4 Reacties op “Hans Nijland: “Geen zaken meer op slotdag transfermarkt””

 1. Harrie zegt:

  Pfff… eindelijk die rotdagen voorbij. Toch wel m’n complimenten voor hansie dat hij de boel bij elkaar heeft gehouden. Nu lekker concentreren op de wedstrijden en dan op naar onze doelstelling voor dit seizoen: EUROPEES VOETBAL!

  Beantwoorden
 2. Harrie zegt:

  By the way: Munsterman en zn mannen hebben voor Plet van Heracles gekozen.

  Beantwoorden
 3. theoreticus zegt:

  Gek wordt je ervan, nou lees ik op Soccernews dat een overgang in de zomer zeer realistisch is en die onbetrouwbare site schrijft het zo op alsof het een reactie van Veldmate op Monsterman is. Volgens mij is het zo dat Monsterman heeft gezegd dat ze in de zomer weer een poging doen en heeft Veldmate gezegd dat een vertrek van Tadic in de zomer realistisch is. Maar niet dat Dusan dan dus naar de tukkers vertrekt. Zeker nu ook Malaga zich gemeld heeft lijkt het mij niet voor de hand liggen dat Tadic naar Twente vertrekt.

  Beantwoorden
  • Rob Roy zegt:

   Het zij zo, Theoreticus, maar als ze verstandig zijn wordt Dusan niet aan de tukkers verkocht. Er is belangstelling genoeg voor deze speler, dus een buitenlandse club zou mijn voorkeur genieten. Overigens is het zo dar Dusan zelf ook nog een stem in het kapittel heeft. Trouwens vind ik het bod van de tukkers wel aan de magere kant, maar ja, zoals zo vaak willen die Twenthenaren weer eens voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Dus Munsterman, wil je een klasse speler kopen dan zal je toch nog dieper in de buidel moeten tasten.

   Beantwoorden

Reageer


4 + = 13