Over ons

FCGroningenblog.nl is een fansite, door en voor FC Groningen supporters. Op deze website word u continu op de hoogte gehouden van al het nieuws over FC Groningen, ook in de transferperiode. Maar ook de standen, het speelschema, uitslagen, fotoverslagen, statistieken worden continu bijgehouden. FCGroningenblog.nl is opgericht op 2-10-2011 om 20.00 uur.

Het fcgroningenblog.nl Team

Mijn naam is Martin. Sinds mijn jonge jaren al fan van FC Groningen, ik volg de opleiding Internationale Handel en Groothandel aan het Noorderpoort te Groningen. Mijn hobby’s zijn fitnessen, uitgaan, genieten van het leven en uiteraard FC Groningen!

Sinds een aantal jaar ben ik bezig gegaan met website’s bouwen, zo ben ik op het idee gekomen om fcgroningenblog.nl te starten, waar ik erg trots op ben!


Ik heet Jan Koopman. Ik ben het dagelijks leven werkzaam als badmeester. Sinds mijn jeugd ben ik FC-supporter. Ook is de passie voor fotografie al op jonge leeftijd ontstaan. Later is daar ook het filmen en monteren bijgekomen.

Ik begin nu ook aan een opleiding fotografie en om nog betere en professionele foto’s te leren maken. Daarbij zal ook beeldbewerking aan de orde komen. Daarmee hoop ik van fotografie/filmen een leuke (bij)verdienste te kunnen maken.


Mijn naam is Karen de Bot. Als student Taalkunde ben ik 6 jaar geleden naar Groningen gekomen en een aantal jaar geleden aan de slag gegaan achter de bar tijdens de thuiswedstrijden in de Euroborg en de club fanatiek gaan volgen.Verder werk ik als docente Nederlands als tweede taal en redigeer ik teksten, bijvoorbeeld op deze blog!