FC Groningen Blog vanaf nu een nieuw logo!

Gepost door Martin 10 januari 2012 om 17:44

Met trots willen wij ons nieuwe logo aan jullie presenteren. Langere tijd zaten we, net als vele anderen, ‘verschuild’ achter het logo van FC Groningen. Vanaf vandaag zijn we echter te herkennen aan ons eigen logo!

FC Groningen Blog bestaat nu iets meer dan 3 maanden. De website loopt fantastisch, maar we merkten nog dat er iets miste: Een eigen logo. Na lang zoeken kwamen wij uit bij ByYourSite, een internetbureau met vestigingen in Groningen en Amesfoort. Met veel plezier wilden zij ons helpen met het bedenken en ontwerpen van een logo voor FC Groningen Blog. Met trots presenteer ik dan hierbij het logo aan jullie:

Het logo bestaat uit een creatief voetbalveldje aan de onderkant. Aan de bovenkant zien jullie de stad Groningen met onder andere de Martinitoren en uiteraard De Euroborg. Zoals jullie weten word de ‘stad’ omringd door een halve cirkel met de kleuren van de Groningse vlag. Het logo zal uiteraard op deze website te vinden zijn, maar ook op onze Twitter, Hyves en Facebook kun je ons herkennen aan het beeldmerk. Wij willen www.ByYourSite.nl hartelijk bedanken voor het ontwerpen van dit logo!

Lees ook:

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Deel op Linkedin
 • Deel op nuJIJ
 • Tweet dit!
 • Print dit

2 Reacties op “FC Groningen Blog vanaf nu een nieuw logo!”

 1. Johan zegt:

  Heel Mooi gedaaan

  Beantwoorden
 2. René zegt:

  Cooooooooool

  Beantwoorden

Reageer


2 + 6 =