Camilo Mayada blijft bij Danubio FC

Gepost door Martin 31 januari 2012 om 14:04

Het lijkt er op dat Camilo Mayada gewoon bij Danubio FC blijft. Op twitter meldt de club dat Mayada problemen had op het vliegveld en gewoon bij zijn huidige club blijft: ”Uiteindelijk zal Mayada toch niet naar Nederland reizen. Er waren problemen op de luchthaven en hij had geen tijd om een pas aan te vragen. Hij blijft bij Danubio” (grove vertaling)

Het lijkt ons een hele rare reden dat Mayada door ‘vliegveldproblemen’ bij Danubio blijft. Diverse media kwamen met het nieuws naar buiten dat de Uruguayaan deze week met beloften mee had getraind. Overigens werd gezegd dat Mayada gisteren al vertrokken was naar Nederland. Het lijkt er dus op dat we een streep kunnen zetten door de naam Camilo Mayada en dat we af moeten wachten tot 12 uur vannacht. Op dat tijdstip sluit de transfermarkt kan er geen speler met gaan of komen. We houden jullie tijdens de laatste 10 uur van de transferwindow op de hoogte.

Lees ook:

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Tweet dit!
  • Print dit

1 Reactie op “Camilo Mayada blijft bij Danubio FC”

  1. appie happie zegt:

    dat zal betekenen dat er waarschijnlijk tansakties zullen plaats vinden bij de fc,gelukkig maar..Nijland heeft gezegd blijf jij daar nog maar een half jaar,dan zien we in juni wel weer.

    Beantwoorden

Reageer


8 + = 10