Het geld zal vloeien bij transfer Dusan Tadic

Gepost door Martin 6 januari 2012 om 18:48

Het is nog maar de vraag of Hans Nijland zijn portefeuille dicht kan houden als het gaat om bedragen van meer dan 10 miljoen euro voor Dusan Tadic. Het Duitse Borussia Mönchengladbach ontving 17,5 miljoen euro voor de transfer van Marco Reus en zij willen dit geld niet op de spaarrekening zetten.

Dusan Tadic wil niet geheimzinnig doen over het feit dat hij best een stap hoger wil doen in zijn carrière. Volgens technisch directeur Henk Veldmate hebben ze echter nog niks gehoord van concrete belangstelling voor de Serviër: ”En zolang geen club een bod neerlegt, speelt hij gewoon bij ons”, verteld hij. ”Duidelijk is dat we Dusan graag langer bij ons zien spelen”.

Het kan dan wel zo zijn dat Hans en Henk de ”assisten-koning” nog graag even bij de selectie zien, maar zoals het verleden geleerd heeft blijft FC Groningen niet bij de pakken neer zitten als de miljoenen lonken. Zojuist vertrok de 22-jarige Marco Reus van Borussia Mönchengladbach naar Borussia Dortmund. Borrusia Mönchengladbach wist hier nog 17,5 miljoen euro voor te vangen voor dat de middenvelder aan het eind van dit seizoen transfervrij weg kon.

Volgens diverse media zou Borrusia Mönchengladbach een deel van deze 17,5 miljoen euro willen gebruiken voor een aankoop van onze creatieve vleugelspeler, Dusan Tadic. De transferwindow duurt nog 26 dagen en in deze tijd kan er nog van alles gebeuren. Net als het gaan van Tim Matavz en het komen van David Texeira is het mogelijk dat Tadic tot op de laatste minuut nog kan vertrekken. We wachten af.


Lees ook:

 • Hyun-Jun Suk schiet FC Groningen naar 3-0 overwinning
 • Interview: Hoe gaat het met Sander van Gessel?
 • Stenman a.k.a. Freddy opnieuw zwaar geblesseerd

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

7 Reacties op “Het geld zal vloeien bij transfer Dusan Tadic”

 1. William zegt:

  Is dit waar?

  Beantwoorden
 2. William zegt:

  Dat ze hem voor 17,5 miljoen willen kopen

  Beantwoorden
  • koen zegt:

   Nee, Reus is voor 17,5 mil verkocht en dus hebben ze zo’n 15 ? mil te besteden, en dus zal de vraagprijs van Groningen omhoog gaan waarschijnlijk

   Beantwoorden
 3. niels zegt:

  Lees dan goed william!

  Beantwoorden
 4. william zegt:

  ik ben dislecties

  Beantwoorden

Reageer


5 + = 11