Celtic FC heeft zich gemeld voor Jonas Ivens

Gepost door Martin 7 januari 2012 om 22:45

Al langere tijd speelt er iets tussen het Schotse Celtic en Jonas Ivens. Celtic FC zou een oog op verdediger Jonas Ivens hebben, maar de Schotten zouden nog niets van zich hebben laten horen, tot op de dag van vandaag.

Of we de volgepropte ‘geruchtenbox’ van Voetbalzone moeten geloven blijft voor ieder een vraag. Op 23 december j.l. plaatste een of andere doedelzakspeler op het forum van Talkceltic, dat Jonas Ivens op weg was naar Schotland voor onderhandelingen. Echter bleek dit allemaal lulkoek te zijn want op die dag was Belg gewoon aanwezig op de training. Jonas, die de afgelopen 2 wedstrijden geen basisplaats kreeg van trainer Huistra heeft een contract tot medio 2014 en zal dus niet zó maar vertrekken voor ‘n prikkie.

Om even terug te komen op de website van Voetbalzone, zij meldde zojuist dat Celtic zich in de Euroborg heeft gemeld om te informeren over de vraagprijs van Ivens. Hier bij word als bron de ”Daily Record” gebruikt, een Schotse nieuwskrant. Na lang speuren op deze website en het internet kunnen wij toch niets vinden over Celtic wat zich officieel gemeld heeft voor Ivens. Celtic heeft al wel meerdere malen op de tribune gezeten in de Euroborg en hier beviel de centrale verdediger goed.

Celtic FC zou zich dan wel gemeld hebben bij de FC over een vraagprijs, maar hier over is nog niets bekend. Zijn marktwaarde moet rond de 1,75 miljoen euro liggen, maar aangezien zijn contract tot medio 2014 loopt zal de vraagprijs voor Jonas Ivens vermoedelijk hoger liggen. Nog onduidelijk blijft of Celtic überhaupt naar een vraagprijs heeft gevraagd en hoe veel dit dan moet zijn.

Voor FC Groningen zal het geen verlies zijn als de Belg vertrekt. Met van Dijk, Burnet, Kwakman, Kappelhof, Kieftenbelt en ook nog eens een goed herstellende Emil Johansson achter de rug, komt de verdediging niet op spanning te staan bij eventueel vertrek. Tot slot kreeg de Koreaan Kim Young-Chan na zijn stage geen contract vanwege een overcomplete verdediging. Zal Jonas Ivens voor een paar miljoen euro vertrekken hebben ze óók hem nog achter de hand. We wachten af hoe het verder afloopt met deze zaak.

Lees ook:

 • Hyun-Jun Suk schiet FC Groningen naar 3-0 overwinning
 • Live: FC Groningen – PSV (12.30 uur)
 • Stenman a.k.a. Freddy opnieuw zwaar geblesseerd

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

3 Reacties op “Celtic FC heeft zich gemeld voor Jonas Ivens”

 1. koen zegt:

  Een paar miljoen zal het wel niet worden, als hij verkocht word niet voor meer dan 1,5 !

  Beantwoorden
  • Johan zegt:

   1,5 miljoen vind ik voldoende.. Dan zeg ik strikje er om heen en wegwezen.

   Beantwoorden
 2. Marc zegt:

  Ik zeg 1 is ook prima, hij zal echt niet gemist worden bij fc en publiek.

  Beantwoorden

Reageer


5 + 7 =