Live: FC Groningen – SC Heerenveen

Gepost door Martin zaterdag 31 maart 2012 | 17:54 uur

Hier word je live op de hoogte gehouden van de derby FC Groningen – SC Heerenveenin de Euroborg. De wedstrijd begint om 18.45 uur onder leiding van scheidsrechter Wegereef. Lees verder voor een live verslag en praat mee.

Opstelling FC Groningen: Luciano; Hiariej, Luis Pedro, Kappelhof, Burnet; Andersson, Keurntjes; Jones, Bacuna, Tadic; Texeira.

Opstelling Excelsior: Vandenbussche; Schmidt, Gouweleeuw, Zomer, Breuer; Djuricic, Kums, Elm; Narsingh, Dost, Assaidi.

Wedstrijdverloop:

Volg ons op twitter: http://bit.ly/sboqe8

 

Lees ook:

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

19 Reacties op “Live: FC Groningen – SC Heerenveen”

 1. Martin zegt:

  Herlaad deze pagina, we hebben een livestream toegevoegd/.

  Beantwoorden
 2. arjan zegt:

  Martin je bent n topper!

  Beantwoorden
 3. melissa zegt:

  0-1, KOMOP FC

  Beantwoorden
 4. melissa zegt:

  Dusan Tadic, onze held!

  Beantwoorden
 5. jvantilt zegt:

  Blijft bedroevend het kwaliteitsniveau van Groningen.
  Onderste regionen eredivisie of Jupiler.
  Defensief verschrikkelijk zwak, middenveld puinhoop.
  Geen lijn in spel.

  Beantwoorden
 6. jerre zegt:

  HUP FC GRONINGEN KOM OP

  Beantwoorden
 7. René zegt:

  een supporter is toch iemand die de boel ondersteunt jvantilt, wat is de reden eigenlijk dat je hier steeds langs komt om de boel af te zeiken? Is het een persoonlijke behoefte van je? Is het heerlijk om de boel steeds onderuit te halen?

  Beantwoorden
 8. melissa zegt:

  Ja idd, beetje positief. Groningen werkt hard, dat zie je wel. Kom op!

  Beantwoorden
 9. melissa zegt:

  Dit snap je toch niet, staan ze zo dichtbij de 2-2, word het weer 1-3. Groningen heeft gewoon iemand nodig om het af te maken, dat missen ze gewoon, want de drang naar voren was er deze wedstrijd wel. En juist tegen Heerenveen moeten ze verliezen. Tegen RKC bijvoorbeeld heb ik er dan weer minder moeite mee dan tegen Heerenveen.

  Beantwoorden
 10. jvantilt zegt:

  Het enige positieve van de 2e helft is dat ze meer strijd hebben laten zien; blijft verder een ploeg met beperkt vermogen.
  Tadic is de enige die voor gevaar zorgt. Jones en Texeira bieden mogelijk nog perpectief.
  Kan er helaas niet meer van maken René.

  Beantwoorden
  • René zegt:

   Toch heeft het weinig zin om de boel alleen maar af te zeiken… balen dit verlies, maar laten we realistisch zijn… een elftal dat constant wisselt van samenstelling, met een achterste linie waarin de ervaring totaal ontbreekt…. ja er valt op dit elftal het nodige aan te merken, maar ik zag eindelijk weer eens voetbal in de 2e helft…. Pijnlijk om toe te geven, maar Heerenveen is momenteel een maatje te groot en Groningen zit in de hoek waar de klappen vallen… Tsja, ik heb eindelijk weer eens gekeken naar een elftal dat voetbalt en weer eens combinaties…

   Beantwoorden
 11. jvantilt zegt:

  Ik zit, vind ik, niet af te zeiken. Ben heel realistisch. Met dit elftal blijf je in de rechterkant van het rijtje.
  Als ambitieuze club heeft het bestuur zich ernstig vertild. Je zag al in het vorig seizoen dat Matavzen Granguist het elftal droegen en er verder weinig kwaliteit op subtopniveau aanwezig was. Gebrek aan realiteitszin en vooral wensdenken.
  Met karakter kan je nog ver komen, maar dat hebben we dit seizoen bijna niet gezien. Vanavond 2e helft een beetje.

  Beantwoorden
 12. melissa zegt:

  Volgend seizoen wint Grunn gewoon weer 2x van Heerenveen. Marco v Basten is de nieuwe trainer van de Friezen, dus dat kan niet veel worden…

  Beantwoorden
  • Rudy zegt:

   Dat is een prima instelling, Melissa. Zo denk ik er ook weer over. Altijd positief denken toch, daar houd ik wel van:) En, wie weet, misschien Heerenveen uitschakelen in de play-offs!!??

   Beantwoorden
 13. melissa zegt:

  Ja inderdaad, als je altijd alles negatief ziet kan je er maar beter mee ophouden. Bij elk team gaat het wel eens slecht. Kijk maar naar Feyenoord, vorig seizoen werden ze nog met 10-0 verslagen door PSV en nu spelen ze alweer mee voor het kampioenschap.
  Vorig jaar ging het zo goed met Groningen, mensen willen steeds meer zien na vorig seizoen, en dat zit er dit seizoen gewoon niet in, zo’n 5e plaats. Volgend seizoen gewoon weer beter, en dan pakken we die Friezen ook wel weer aan!

  Beantwoorden
 14. Rudy zegt:

  Ik zie dat jij een realistische kijk hebt op het voetbal, prima. Het is altijd goed om de dingen te relativeren en vooruit te kijken. Ik kijk ook alweer uit naar volgend seizoen. En wat jij zegt, dan wint Groningen wel weer van Heerenveen. Elke club moet wel ‘s met de billen bloot.

  Beantwoorden
  • René zegt:

   Realisme is natuurlijk kijk hebben voor zowel het positieve als het negatieve.. door meteen over het volgende seizoen te beginnen negeer je de huidige realiteit en die is niet best….In de wedstrijd tegen Heerenveen zie ik weer lichtpuntjes… Ik denk zelf dat Huistra wat grip met de realiteit verloren heeft… Het kan natuurlijk raar lopen, maar ik beschouw op dit moment dit seizoen als een verloren seizoen en als Groninger supporter hebben we weinig kunnen genieten in 2012.

   Beantwoorden
   • Rudy zegt:

    Ik negeer de huidige realiteit niet, René, maar berust er wel in en dat is iets anders. Dit seizoen is verloren en dan rest er niks dan er overheen te kijken naar volgend seizoen. We hebben idd helaas weinig kunnen genieten dit seizoen als Groningen-supportters, maar misschien moet de gifbeker helemaal leeg, iets wat de meeste clubs wel eens gebeurt.

    Beantwoorden
 15. Rob Roy zegt:

  Nog 6 wedstrijden te gaan, mensen. Dan is deze lijdensweg voorbij. Deze competitie gaat voor de FC-Groningen als een nachtkaars uit. Op naar het volgend seizoen met nieuwe kansen en we blijven optimistisch……volgend jaar pakken we die friezen alle 6 punten af, en Marco kan z’n borst alvast natmaken want het zal hem niet meevallen om die friese stijfkoppen in het gareel te krijgen.

  Beantwoorden

Reageer


+ 5 = 7