Interesse FC Köln in Tadic niet meer concreet (update)

Gepost door Martin 2 januari 2012 om 23:20

In het lijstje van belangstellenden voor Dusan Tadic kunnen we weer één club wegstrepen. Een aantal dagen terug lieten we weten dat de interesse van FC Köln nog het meest concreet was, maar dit is nu niet meer zo.

Aangezien FC Köln met een gigantische schuldenberg blijkt te worstelen, en degene die Tadic zou moeten vervangen, pas aan het eind van dit seizoen wil gaan nadenken over zijn toekomst, kunnen we zeggen dat de een mogelijke winterstop-transfer naar het Duitse Köln onmogelijk lijkt.

Dit betekend niet dat het vast staat dat Tadic bij onze prachtige groen-witte club blijft voetballen. Er zijn uiteraard nog meer clubs die de Servische-FC Groninger in het oog hebben. Via Twitter heeft een FC Groningen fan een twitter account gemaakt genaamd ‘Dusan moet blijven’. Hij wil dat iedereen gaat tweeten met #dusanblijft en dat dit zo trending topic word op Twitter, volg hem hier en help hem!


Update 4-1-2012 om 0.13 uur | Kans dat Tadic naar FC Twente gaat ook kleiner:

Onlangs is Co Adriaanse ontslagen bij FC Twente, FC Twente vind het belangrijk om eerst dat er weer een trainer komt en geeft dit voorrang. De kans dat Dusan Tadic naar FC Twente vertrekt deze winterstop word daardoor een stuk kleiner. Munsterman heeft het volgende over de situatie te vertellen:

“Er gaat niet veel gebeuren. FC Twente heeft daar simpelweg het geld niet voor”. Vooral het instorten van de nieuwe dakconstructie in de voorbereiding op dit seizoen zorgde voor een financiële tegenvaller. “Er ligt mede daardoor geen geld klaar. We staan er goed voor, dat is het probleem niet. Maar dat willen we wel graag zo houden. Omdat het benoemen van een nieuwe trainer nu voorrang heeft, zal Twente zich mede uit financieel oogpunt voorlopig niet roeren op de transfermarkt.”

We kunnen in principe dus weer een club schrappen van de belangstellenden voor ons talent.

Lees ook:

  • Huistra hoopt op vervanging voor Holla
  • Dario Vujicevic en Ninos Gouriye mogelijk naar Groningen
  • Voorbeschouwing FC Groningen – Heracles Almelo

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Tweet dit!
  • Print dit

Reageer


2 + = 10