Oefenwedstrijd SC Cambuur – FC Groningen

Gepost door Martin 3 januari 2012 om 15:41

Aanstaande vrijdagavond 6-1-2011 om 19.30 uur speelt FC Groningen een oefenduel tegen SC Cambuur in Leeuwarden. Een interessant oefenduel dat wij waardevol genoeg vinden voor een voorbeschouwing(kje), fotoverslag en live wedstrijdverslag.

De laatste wedstrijd in competitieverband waarbij de Noordelingen elkaar troffen was op 27 mei 1998. SC Cambuur en FC Groningen speelde toen nacompetitie en de Boeren verloren met 3-1 van de Friezen. 200 supporters reisden toen met 5 bussen richting Cambuur, na deze wedstrijd degradeerden de Groningers, na 18 jaar op het hoogste niveau te hebben gespeeld, naar de 1e divisie.

‘Het wordt heel stil in het supportersvak van FC Groningen in het Cambuur-stadion. De strijdliederen worden gestaakt. Hier en daar klinkt een stevige vloek. Angstig wordt gekeken naar het scorebord waar de klok op 81 staat. Het kan nog, zegt iemand. Maar de meesten geloven er niet meer in. Een supporter – hij moet een groot groen-wit hart hebben – gaat zitten op de betonnen tribune en laat zijn tranen de vrije loop. Met ongeloof staart hij voor zich uit. Als het 6 minuten later 3-1 wordt, de doodklap voor ‘Forza Groningen’, het is voorbij. De Z-side huilt.’  Vertelt www.trotsvanhetnoorden.nl

Het oefenduel van 3-1-2012 SC Cambuur – FC Groningen

Via een autocombi is de wedstrijd te bezoeken, de volgende informatie over de wedstrijd is bekend, het is ook te vinden op fc-groningen.voetbalticket-shop.nl:


Evenementinformatie

Wedstrijd: SC Cambuur – FC Groningen
Speeldatum: 6 januari 2012
Aanvangstijd: 19.30 uur
Locatie: Cambuur Stadion
Competitie: Oefenwedstrijd
ClubCard-verplichting: Ja

Verkoopperiode

              Start verkoop            Einde verkoop
CAR     24-12-11, 09.00 uur     05-01-12, 21.00 uur      Via Ticketbox
CAR     24-12-11, 09.00 uur     05-01-12, 23.59 uur      Via Internet
CAR     24-12-11, 09.00 uur     05-01-12, 18.00 uur      Via FanShop

Prijzen
Autocombi € 7,50 vak = CAR

Autocombi

Omwisselplaats: Parkeerplaats Restaurant “de Grote Wielen”
adres: Bûtlân 1, 8926 XH Leeuwarden
Omwisseltijd: 18.30 uur – 19.00 uur
Meenemen: Omwisselbiljet, legitimatie en (Seizoen)ClubCard
Parkeren: U ontvangt op het omwisselpunt naast de toegangskaart tot het gastenvak, een routebeschrijving naar de P-plaats bij Stadion

Extra informatie

Voor supporters van FC Groningen die meereizen naar een uitwedstrijd geldt een identiteits-verplichting. Zowel bij het omwisselen als tijdens en na de wedstrijd kan om uw identiteitsbewijs worden gevraagd.
De (Seizoen)ClubCard en de gekochte kaart dienen op naam van de meereizende supporter te staan. De kaart is -zonder toestemming van FC Groningen – niet overdraagbaar.
Wedstrijdinformatie onder voorbehoud van wijzigingen.

De gehele Oost-tribune van het Cambuur Stadion is tot onze beschikking, dus het blauwe gedeelte:


Ik zou zeggen, bestellen die kaarten en met een lading FC Groningen supporters die kant op! Leuke wedstrijd op je vrijdagavond om 19.30 uur! Wij van FC Groningen Blog gaan ook heen om een fotoverslag te maken. En kan je niet heen? Via deze website en via onze twitter geven we een live verslag!

Lees ook:

  • Voorbeschouwing FC Groningen – Heracles Almelo
  • Huistra hoopt op vervanging voor Holla
  • Foto’s van de zaterdagochtend training

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Tweet dit!
  • Print dit

Reageer


1 + = 6