Van Moorsel staat op het ‘lijstje’ van FC Groningen

Gepost door Martin 19 december 2011 om 21:06

Op het Dagblad van het Noorden meldde technisch manager Henk Veldmate vanavond, dat de 22-jarige Paco van Moorsel op het kerst ‘verlanglijstje’ van FC Groningen staat. De aanvallende middenvelder voetbalt momenteel bij FC Den Bosch.

Van Moorsel zijn contract loopt het einde van dit seizoen af, dat betekend dat Paco dan dus transfervrij is. Veldmate ontkende niet maar vertelde dat van Moorsel niet alleen op het lijstje staat: “Ik houd er niet van om al te snel op individuele namen in te gaan, maar ik kan niet ontkennen dat wij hem volgen. Hij staat bij ons op het lijstje, maar hij is wel een van de ongeveer vijftien jonge spelers in de eerste divisie die wij volgen. Zo werken wij.”

Over Paco van Moorsel:

Paco van Moorsel is geboren op 15 december 1989 in Veldhoven, naast Eindhoven. Van Moorsel is een centrale middenvelder met aanvallend gedrag. Hij is 1.85 meter lang en kan met beide voeten, ‘uit de voeten’. Sinds het seizoen 2006/2007 is van Moorsel in dienst bij FC Den Bosch.

Voordat hij bij FC Den Bosch terecht kwam doorliep hij de jeugdopleiding van RKSV Boxtel. Sinds de dag van vandaag speelde van Moorsel 130 wedstrijden voor FC Den Bosch en scoorde daarin 26 keer. Dit betekend dat hij gemiddeld 1 doelpunt per 5 wedstrijden scoort.

Een beeldfragment van FC Den Bosch – Excelsior, Paco van Moorsel Nr. 17:

Lees ook:

 • Huistra hoopt op vervanging voor Holla
 • Hans Nijland: ”Opnieuw leger van buitenlandse scouts op de tribune”
 • Dario Vujicevic en Ninos Gouriye mogelijk naar Groningen

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Tweet dit!
 • Print dit

1 Reactie op “Van Moorsel staat op het ‘lijstje’ van FC Groningen”

 1. Rob Roy zegt:

  Als het deze van Moorsel wordt zou dat dan betekenen dat Enevoldsen aan z’n laatste eizoen bij de FCG bezig is. Omreden dat deze van Moorsel met beide bene “uit de voeten kan”. Of zou Holla dan “gesclachtofferd” worden. Kan ook nog zijn dat hij gehaald wordt als opvolger van Koen van de Laak. Allemaal vragen waar, hopelijk, binnenkort antwoord op komt.

  Beantwoorden

Reageer


1 + = 5