Hans Nijland kondigt komst van nieuw talent aan

Gepost door Martin 13 januari 2012 om 19:43

In een interview met FC Groningen fansite boerenmacht.nl heeft algemeen directeur Hans Nijland bekend gemaakt dat hij deze maand de eerste versterking voor komend seizoen bekend zal maken. Nijland noemt nog geen namen.

Op de vraag wie dat talent zou zijn antwoordde Hans Nijland als volgt: “Een Nederlandse speler, een talent. Een aanvallend ingestelde speler”. Vermoedelijk zal het gaan om een speler uit de Jupiler League. Op 19 december 2011 gaf Henk Veldmate aan dat de 22-jarige Paco van Moorsel op het ‘verlanglijstje’ van FC Groningen staat: “Ik houd er niet van om al te snel op individuele namen in te gaan, maar ik kan niet ontkennen dat wij hem volgen. Hij staat bij ons op het lijstje, maar hij is wel een van de ongeveer vijftien jonge spelers in de eerste divisie die wij volgen. Zo werken wij.”

We denken dat het om deze Paco van Moorsel gaat, maar dit is nog niet bekend. De tekst die Nijland onthulde komen overeen met de competenties van Van Moorsel. De huidige speler van FC Den Bosch gaf in een interview met voetbalinfo.nl aan dat hij tevreden is bij FC Den Bosch, maar ook wel klaar is voor een volgende stap: “Natuurlijk zou ik graag willen spelen in de Eredivisie, maar als er niets speelt, dan gebeurt er ook niets. Ik hoor en lees ook wel de geruchten c.q. verhalen, maar helaas kan ik daar niets mee. Geïnteresseerde clubs zullen eerst mij moeten benaderen en zo lang dat niet gebeurt, speel ik nog lekker bij Den Bosch.”

Naast de bekendmaking van een nieuw talent zal er meer gebeuren deze maand. FC Groningen zal bekend maken hoe ze omgaan met het vertrek van financieel directeur Erik Mulder. Tot slot zal de opvolger van Theo Huizinga onthuld worden: ”Dat zal iemand zijn met een FC Groningen verleden. En natuurlijk de eerste aanwinst voor komend seizoen.” (Bron: Boerenmacht.nl)

Lees ook:

  • Ook Tom van Weert en Jarchinio Antonia op ‘lijstje’ FC
  • Kom jij FC Groningen Blog.nl versterken?
  • Bas Roorda word teammanager FC Groningen; Erwin van de Looi en Dick Lukkien kunnen bijtekenen

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Tweet dit!
  • Print dit

Reageer


5 + 1 =