João Pedro optionele opvolger Dusan Tadic

Gepost door Martin 3 januari 2012 om 09:23

Opnieuw komt de naam Tadic weer voorbij, hij is nu eenmaal het meest in de media. Nu zou FC Groningen gekeken hebben naar een mogelijke opvolger van de Serviër. João Pedro Geraldino dos Santos Galvão, ofterwijl João Pedro.

Via ‘De wandelgangen’ van Voetbalzone.nl kwam een stukje, zo noem ik het maar, onzin naar buiten over de Braziliaanse João Pedro. Op schaal van 1 op 10 denk ik dat het waarheidsgehalte hiervan rond de 4 ligt. Want het begint al met de zin ‘FC Groningen overweegt David Texeira te verblijden met een landgenoot als belangrijke man achter zich.’ Blijkbaar had deze redacteur nog last van de nieuwjaarsborrel want Texeira komt uit Uruguay en Pedro uit Brazilië.

Dat even ter zijde, volgens Voetbalzone werd als bron El Pais genoemd, helaas konden wij ook daar niks vinden over een eventuele belangstelling van FC Groningen in deze speler. Al eerder meldde wij dat FC Groningen als opvolger van het eventuele vertrek van Tadic wel wat zag Filip Kostic. Deze 3 spelers zijn allemaal redelijk vergelijkbaar.

In 13 wedstrijden Primera División scoorde de 19-jarige João Pedro 6 keer en gaf de Braziliaan 5 assisten. Hij is 1.84 meter lang maar er is één verschil tussen Dusan Tadic en João Pedro, Tadic is een linker middenvelder en João Pedro een rechter middenvelder. Over eventuele bedragen is nog weinig tot niets bekend, volgens Transfermarkt.co.uk ligt zijn marktwaarde rond de 1,3 miljoen euro. Word misschien vervolgd, maar verwacht er maar niet té veel van…


João Pedro door onmidia

Lees ook:

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Deel op Linkedin
 • Deel op nuJIJ
 • Tweet dit!
 • Print dit

3 Reacties op “João Pedro optionele opvolger Dusan Tadic”

 1. Piet Haan zegt:

  Geniale penalty op de 1.00! Zal mij een hele grote glimlach bezorgen als hij dat ook in de Euroborg zou flikken!

  Beantwoorden
  • Janpieter zegt:

   Ik begon me af te vragen of dit wel mocht.. Ik weet niet hoor maar volgens mij heb ik iets meegekregen dat je een penalty in één keer moet nemen.

   Bij de penalty die je hierboven ziet staat hij toch echt even stil..?

   Beantwoorden
 2. appie happie zegt:

  aanloop mag niet worden onderbroken,schijnbeweging mag wel,stilstaan niet..

  maar wel en leuke speler,iemand die iets kan open trekken…dat missen we nog creatief…

  Beantwoorden

Reageer


+ 7 = 8