Paco van Moorsel voor 3 jaar naar Groningen

Gepost door Martin 13 januari 2012 om 22:30

Zojuist plaatste wij het bericht dat Paco van Moorsel het mogelijke ‘talent’ zou zijn waar Hans Nijland op duidde. Op 17 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie zal het officieel bekend gemaakt worden, maar het Brabants Dagblad weet het blijkbaar al.

Het dagblad meld dat de 22-jarige Paco van Moorsel FC Den Bosch aan het einde van het seizoen verruilt voor FC Groningen. Vrijdagavond rond de wedstrijd van FC Den Bosch tegen BV Veendam zou dit door verschillende bronnen bevestigd zijn. Voor hoe veel jaar de Nederlandse, aanvallende middenvelder gaat tekenen is nog onduidelijk.

Wel is duidelijk dat het contract van Van Moorsel aan het eind van dit seizoen afloopt. Dinsdag 17 januari zal er meer duidelijkheid komen over de eventuele komst van de middenvelder. Tot die tijd is dit nog een gerucht, maar een gerucht dat toch wel begrijpelijk is. Van Moorsel bekende na het duel van zijn huidige club FC Den Bosch tegen SC Veendam: “Een geweldige stap voor mij.” verteld hij tegen RTV Noord.

14-1-2012 om 10.06 uur | Paco van Moorsel voor 3 jaar naar Groningen:

FC Groningen heeft bevestigd dat Paco van Moorsel gecontracteerd is. Paco komt per 1 juli transfervrij over naar Groningen en heeft een contract getekend van 3 jaar. Henk Veldmate is blij met de aankoop: “Hij behoort tot één van de meest talentvolle middenvelders van de Jupiler League. Wij volgen Van Moorsel al geruime tijd. Volgens onze informatie was er voor hem ook belangstelling van andere Eredivisieclubs, waaronder NAC Breda en NEC. Aangezien hij bij Den Bosch en aflopend contract heeft, was dit het moment om hem over te nemen. Wij zijn dan ook blij dat hij voor ons heeft gekozen.”

 

Lees ook:

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Tweet dit!
  • Print dit

Reageer


3 + = 9