In gesprek met Tynaarlo’s Sport Lokaal (Update)

Gepost door Martin 1 januari 2012 om 17:26

Al zeer veel positieve reacties hebben wij in ontvangst mogen nemen omtrent deze website. De interesse van mensen en organisaties bloeit met de dag. Op maandag 2-1-2012 om 19.30 uur zijn wij te gast bij Tynaarlo’s Sport Lokaal.

Tynaarlo Lokaal is de lokale omroep voor de gemeente Tynaarlo en bestaat uitsluitend uit vrijwilligers, net als wij. Het doel van Tynaarlo Lokaal is om zoveel mogelijk inwoners van de gemeente te informeren en te amuseren. De omroep richt zich op alle inwoners door in de programma’s zoveel mogelijk maatschappelijke, geestelijke, culturele en economische aspecten van de samenleving van Tynaarlo te belichten.

Iedere maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur vind het radioprogramma Tynaarlo’s Sport Lokaal plaats. Alles draait hier om sport en iedere keer worden er een aantal gasten uitgenodigd. Dit keer zijn wij te gast om te praten over deze website, FC Groningen Blog. Ik, Martin, zal mijn verhaal doen over hoe, wat en waarom. Erg interessant voor jullie trouwe (en niet trouwe) bezoekers!

Update 2-1-2012 om 21.23:

We zijn er weer van Tynaarlo lokaal. Voor degene die het gemist hebben, hier zijn Dick Stubbe, Jack Wijker en FC Groningen Blog oprichter Martin aan het woord over de website:

Tynaarlo Lokaal FC Groningen Blog by Martinsch

Lees ook:

 • Recommend on Facebook
 • Tip on Hyves
 • Deel op Linkedin
 • Deel op nuJIJ
 • Tweet dit!
 • Print dit

3 Reacties op “In gesprek met Tynaarlo’s Sport Lokaal (Update)”

 1. Karel Bloemers zegt:

  Leuk dat je buurman je even in de uitzending wou hebben. Denk ook niet Nijland zit te wachten op een gesprek met een puber die een websitetje heeft. Daarnaast heb je geen perskaart.

  Beantwoorden
  • Martin zegt:

   Karel, het was inderdaad leuk dat ik te gast uit genodigd ben. Nijland zit er vast niet op te wachten, maar het is voor deze ”puber” met dit ”websiteje”, zoals jij het noemt, niet onmogelijk om een interview te houden met de Algemeen Directeur.

   Leuke doelstelling voor in de toekomst, en zonder doelstellingen is er geen toekomst

   Mvg. Martin (blogbeheerder)

   Beantwoorden
 2. Karel Bloemers zegt:

  Niet onmogelijk gewoon lekker doorgaan zo maar je bent geen erkende media dus tja..en de concurrentie uitschakelen wordt geen probleem vind de anderen toch net wat profesioneler overkomen zonder spelfouten etc.

  Beantwoorden

Reageer


4 + 5 =