Pieter Huistra ziet Kim Young-Chan niet als directe versterking

Gepost door Martin 5 januari 2012 om 12:17

Lang hebben we niets gehoord over de proef-Koreaan Kim Young-Chan. Volgens FCGOnline krijgt de 18-jarige Koreaan nog geen contract aangeboden. Dit heeft te maken met het financiële gebied: het betekent niet dat hij niets gepresteerd heeft.

FC Groningen beschikt momenteel over een defensie met Virgil van Dijk, Jonas Ivens, Lorenzo Burnet en Johan Kappelhof. Pieter Huistra denkt dat Kim wel bij FC Groningen kan voetballen, maar ziet hem niet als een directe versterking. Het lijkt beter te zijn dat de FC gaat investeren in andere posities in het team. Het betekent niet dat we van Kim nooit meer wat zien. Hij kan natuurlijk als ‘reserve’ dienen in het (nood)geval dat de talentvolle verdedigers van nu vertrekken.

Jonas Ivens op weg naar Schotland??

Op 23 December 2011 plaatsten wij het bericht dat FC Groningen via tussenpersonen te weten was gekomen dat Celtic FC in de markt zou zijn voor onze Jonas Ivens. FCG Online vatte via een forum van Celtic op dat Ivens op weg was naar Schotland. @celticrumours: ”Looks like we’re getting the Ivens guy from Groningen.”

De collega-fansite die regelmatig de trainingen van de Grunnegers bezoekt, vertelde ons dat Jonas Ivens vanochtend (donderdagochtend) gewoon aanwezig was bij de rest van de selectie en dus niet in doedelzak-land aanwezig was.


Lees ook:

  • Recommend on Facebook
  • Tip on Hyves
  • Deel op Linkedin
  • Deel op nuJIJ
  • Tweet dit!
  • Print dit

Reageer


9 + 8 =